Studentenraad

Vacature: Studentassessor voor de Opleidingsdirecteur Bachelor MI

Ben jij geïnteresseerd in het onderwijs van het AMC? Wil je mee kunnen beslissen over het te maken beleid van Medische informatiekunde? Dan is de assessorfunctie wellicht iets voor jou!

Wat doe je als assessor?

Een assessor flankeert de opleidingsdirecteur, jij geeft vanuit een studentenperspectief jouw kijk op het onderwijs, wat er te verbeteren valt en hoe dat naar studenten gecommuniceerd moet worden. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies. Tevens heb je de mogelijkheid om op eigen initiatief projecten te starten ter verbetering van het onderwijs. Als laatste krijg je de mogelijkheid om je persoonlijk op bestuurlijk niveau te ontwikkelen. Voor meer informatie kun je altijd een keer langslopen bij de Studentenraad.

Wat wordt er verwacht van een assessor?

Voor deze functie zoeken we een bachelorstudent Medische informatiekunde. Per februari 2018 zal je aangesteld worden, de functie zal ca. 8 uur per week beslaan. Deze functie vraagt om een student die goed zelfstandig kan functioneren en proactief te werk gaat. Dit doe je niet alleen: je werkt samen met de masterassessor Medische informatiekunde en de assessoren Geneeskunde. De studentassessor wordt voor een periode van een jaar op voordracht van de facultaire Studentenraad benoemd door de Raad van Bestuur.

Wat krijg je er voor terug?

Je salaris valt in dezelfde schaal als een studentassistent. Voor een derdejaars is dat 13,50 per uur en kom je per maand uit op ongeveer 430,-. Daarnaast krijg je de beschikking over een eigen werkplek.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Mail dan uiterlijk maandag 8 januari 2018 je CV en motivatie naar studentenraad@amc.uva.nl. Op basis van je brief word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek. Voor vragen kan je ook altijd mailen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.