Studentenraad

Vacature Studentassessor Master Geneeskunde

Ben jij geïnteresseerd in de organisatie van het geneeskundeonderwijs van het AMC? Wil je mee beslissen over het te maken beleid van de opleiding Geneeskunde? Dan is de assessorfunctie wellicht iets voor jou!

Wat doe je als assessor?

Als assessor adviseer je de opleidingsdirecteur en de hoofden Bachelor en Master en ben je aanwezig bij het tweewekelijks overleg van het opleidingsteam. Daarnaast ben je aanwezig bij het periodiek overleg van het opleidingsteam met de decaan, voorzitter van de Examencommissie, Studentenraad en onderwijscoördinatoren. Je geeft vanuit een studentenperspectief jouw kijk op het onderwijs, wat er te verbeteren valt en hoe dat naar studenten gecommuniceerd moet worden. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies. Tevens heb je de mogelijkheid om mee te denken over het opstarten van nieuwe onderwijsprojecten en daarnaast om aan bestaande onderwijsprojecten mee te werken. Als laatste biedt deze functie je de mogelijkheid om jezelf op persoonlijk- en bestuurlijk niveau te ontwikkelen; je zult het studentenoverleg voorzitten, je zult actief zijn op zowel de UvA als op landelijk niveau (IMS) en je mag deelnemen aan het jaarlijkse NVMO-congres.

Wat wordt er verwacht van een assessor?

Voor deze functie zoeken we een Masterstudent Geneeskunde. Gezien de aard van de werkzaamheden gaat de voorkeur uit naar een student die minimaal de IHK1 coschappen heeft afgerond. Deze functie vraagt om een student die goed zelfstandig kan functioneren en proactief te werk gaat. Dit doe je niet alleen: je werkt samen met de bachelor assessor Geneeskunde en de assessoren Medische Informatiekunde. De functie zal circa 8 uur per week beslaan en een deel van de werkzaamheden zullen tijdens de coschappen plaatsvinden.

Wat krijg je er voor terug?

Je wordt aangesteld als studentassistent voor 8 uur per week voor de periode van een jaar, van 1 maart 2018 tot 1 maart 2019. Het salaris bedraagt € 2.149,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal studentassistenten, opleidingsjaar 3). Daarnaast krijg je de beschikking over een eigen (gedeelde) werkplek.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Mail dan voor 27 december 2017 je CV en motivatie naar studentenraad@amc.uva.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 8 of 15 januari 2018.

Voor meer informatie over de functie kun je langslopen bij de Studentenraad of mailen naar studentenraad@amc.uva.nl . Je kunt ook contact opnemen met de huidige master assessor, Yosta Vegting (email: y.vegting@amc.uva.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.