Studentenraad

Vacature: Master Studentadviseur voor de Examencommissie MI

Wil je jezelf ontplooien naast je studie door bestuurservaring op te doen? Heb jij altijd al de mening van studenten willen vertegenwoordigen? Hier is nu je kans:

De Examencommissie Medische Informatiekunde zoekt een nieuwe master studentadviseur. Als studentadviseur ben je geen lid van de examencommissie, maar adviseer je de examencommissie t.a.v. beleidsmatige zaken en meer in het bijzonder de Regels en Richtlijnen van de examencommissie. In beginsel zit een studentadviseur bij elke vergadering van de examencommissie m.u.v. de vergaderingen waarbij individuele gevallen besproken worden.

De plenaire vergadering van de examencommissie vindt ca. vier keer per jaar plaats, waar je dus als studentadviseur aanwezig bent en jouw mening kan geven. Het combineren van studie en deelnemen aan vergaderingen zal geen probleem zijn.

Wij zoeken een master student, die bij voorkeur ervaring met of interesse voor onderwijszaken op het AMC heeft. Daarnaast vraagt deze functie om een student die goed zelfstandig kan functioneren en zelf zaken op pakt. De studentadviseur wordt voor een periode van één of twee jaar op voordracht van de facultaire Studentenraad benoemd door de decaan.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie of heb je vragen? Mail dan voor 25 september 2017 je CV en motivatie naar studentenraad@amc.uva.nl. Op basis van je brief word je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.