Studentenraad

VACATURE: Raadsassistent voor de Facultaire Studentenraad

(pdf)

Ben jij geïnteresseerd naar hoe de Faculteit der Geneeskunde bestuurlijk in elkaar steekt? Benieuwd naar wat studenten kunnen veranderen aan de Faculteit der Geneeskunde?  Heb jij affiniteit met de medezeggenschap, wil je invloed hebben op de besluitvorming binnen de faculteit en werk je graag samen met een team gemotiveerde studenten? Solliciteer dan voor de vacature van raadsassistent in de Facultaire Studentenraad (FSR).

Wat doe jij als raadsassistent?

Het doel van de Facultaire Studentenraad is om de ontwikkelingen binnen de faculteit de volgen en de decaan te adviseren over beleidsvoering en onderwijskwaliteit. Als raadsassistent ben je onderdeel van de studentenraad en functioneer je net als de raadsleden. Hierbij neem je net als de raadsleden werkzaamheden op je op zowel inhoudelijk als organisatorisch niveau. Je zal zelfstandig aan enkele dossiers werken en meevergaderen over grote beslissingen in alle dossiers. Dossiers die momenteel spelen binnen de raad variëren van de alliantie tot de MI collegezalen.

Profiel

  • Een enthousiaste student, met hart voor onderwijs en voor het AMC
  • Interesse in de medezeggenschap
  • Vermogen om zelfstandig en accuraat te werken
  • Werkt graag samen met een team gemotiveerde studenten
  • 10 tot 15 uur per week beschikbaar, afhankelijk van de

Wij bieden

Een werkplek op het AMC, J0-108.1 en een vergoeding als raadslid FSR. Zie de bijlage of onze website (www.studentenraad.nl/geneeskunde) voor meer informatie (je hoeft als raadsassistent niet verkozen te worden, dus informatie over de verkiezingen kun je overslaan).

Wij vragen

Je inzet vanaf eind februari/begin maart 2018 tot en met augustus 2018 (van 16 juli t/m 12 augustus zijn wij met reces, en heb je dus vrij), afhankelijk van je functie 10-15 uur per week met flexibele werktijden en één tot drie vergaderingen in de week.

Reageren?

Stuur uiterlijk 15 februari je sollicitatiebrief met cv naar: studentenraad@amc.uva.nl o.v.v. sollicitatie raadsassistent FSR-AMC. De sollicitaties zullen plaatsvinden tussen 19 en 23 februari.

Voor vragen of opmerkingen naar aanleiding van de vacature kun je e-mailen naar studentenraad@amc.uva.nl of kom even langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.