Studentenraad

Symposium "CV building maar dan anders"

Het doel van het symposium is om de CV-druk die studenten voelen te verminderen. Je zal misschien denken, “druk”? Ja, veel studenten hebben het idee dat ze vanaf het begin van hun studie bezig moeten zijn met allerlei dingen die goed op hun CV staan. We willen hoge cijfers, extra baantjes in het ziekenhuis, alvast onderzoek doen, noem maar op. Hierbij helpt het ook niet dat het in onze omgeving lijkt of anderen wel alles voor elkaar krijgen, telkens met hun CV in hun achterhoofd. Deze druk is niet gezond en bovendien ook niet nodig.

In het symposium komen in twee uur tijd sprekers met verschillende achtergronden aan het woord. Zij zullen allemaal hun eigen kijk geven op dit onderwerp. Want hoe ga je nou eigenlijk om met CV building en hoe zorg je dat je tijdens je studie ook tijd neemt om te genieten en te ontspannen? Dit is je kans om brandende vragen te stellen en om buiten vage termen als “vitaliteit” en “energiebronnen” om, erachter te komen wat jou helpt om een fijne studententijd te hebben.

Meer informatie over de sprekers kan je terugvinden op de Facebookpagina van dit event: https://www.facebook.com/events/1386427094799778/

Geïnteresseerd? Kom naar het symposium “CV building maar dan anders” op 6 december om 18.00u in collegezaal 4 in het AMC.

Mocht je nog twijfelen: na afloop is er gratis pizza!

LET OP: Je moet je via deze link inschrijven: https://form.jotformeu.com/ECorazolla/cvbuildingmaardananders.

Anders is er geen pizza voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.