Dagelijks Bestuur

V.l.n.r.: Casper Colenbrander, Evi de Rover, Antonie van Hulst, Lise Lathouwers

Evi de Rover (Voorzitter)
Mijn naam is Evi de Rover en ik ben dit jaar de voorzitter van de facultaire studentenraad! Ik ben 21 jaar en zit in mijn derde jaar Politicologie. Ik zal mij onder andere bezig gaan houden met de dossiers financiën, internationalisering, schakeltrajecten en mentale gezondheid. Het hoger onderwijs is de laatste tijd vaak in het nieuws: er staan extra bezuinigingen gepland, studenten vragen zich af of ze hun studieschuld ooit nog terug
kunnen betalen en het aantal studenten met psychische klachten lijkt steeds meer toe te nemen. Ik voel me daarom juist nu extra geroepen om me in te zetten voor studentenwelzijn, kwalitatief onderwijs en een toegankelijke universiteit.

Heb jij nu ook iets waar je je zorgen over maakt? Of heb je juist een heel goed idee waar je wat mee zou willen doen? Laat het mij of een ander raadslid weten! Ik ben te bereiken via evi.fsr.fmg@gmail.com.

Casper Colenbrander (Vicevoorzitter en Afgevaardigde Centrale Studentenraad)
Met gepaste trots mag ik mij voorstellen als de vicevoorzitter van de Facultaire Studentenraad FMG. Daarnaast ben ik dit jaar ook de FMG afgevaardigde naar de Centrale Studentenraad. Zowel in de Facultaire als Centrale Studentenraad houd ik mij bezig met de wonderlijke wereld der financiën. Verder houd ik mij bezig met de dossiers digitalisering, numerus fixus, de OER’en en het BSA. Naast die dossiers ben ik als vicevoorzitter ook verantwoordelijk voor het intern reilen en zeilen van de raad. Zelf ben ik een negentien jaar oude tweedejaars student Politicologie en hoop ik er samen met de rest van de raad er een fantastisch jaar van te maken voor ons en voor de FMG!

Loop je rond met klachten of juist hele goede ideeën die onze aandacht horen te
verdienen dan kun je contact opnemen met mij via casper.fsr.fmg@gmail.com.

Antonie van Hulst (Commissievoorzitter Organisatie & Communicatie)
Mijn naam is Antonie, 22 jaar en ik ben momenteel vierdejaars Politicologie student. Ik ben dit jaar met trots de commissievoorzitter van de commissie Organisatie & Communicatie. Binnen deze commissie hebben we enkele belangrijke dossiers, waaronder studentenbetrokkenheid, huisvesting, mental health, duurzaamheid, diversiteit en democratisering.

Heb je vragen, problemen of gewoon een keertje zin om koffie te drinken en te discussiëren over onze faculteit, stuur dan een mailtje: antonie.fsr.fmg@gmail.com!

Lise Lathouwers (Commissievoorzitter Onderwijs & Financiën)
Mijn naam is Lise Lathouwers, 21 lentes jong en zit nu in mijn laatste jaar van de studie Politicologie (voor de geïnteresseerde mijn 4e jaar aan de UvA). Binnen de raad bekleed ik de functie van zowel Commissievoorzitter Onderwijs & Financiën als Penningmeester. Binnen de commissie houd ik mij bezig met de volgende onderwerpen: financiën, masterselectie, studentassistenten, BoS- en Ombudsstudenten en vrije keuze ruimte minoren. Buiten deze dossiers om, bekommer ik mij ook graag over de inrichting van de medezeggenschap binnen de UvA/faculteit en hoop ik het initiatief WIM (inrichting medezeggenschap) samen met de rest van de raad te optimaliseren en te volbrengen!

 

Mocht je vragen/tips/opmerkingen/initiatieven willen delen met mij, aarzel dan niet om te mailen naar lise.fsr.fmg@gmail.com!