Algemeen Raadsleden

Bibi van de Laar
Dossiers:

Bij deze wil ik mij ook even voorstellen; mijn naam is Bibi van de Laar, ik ben twintig jaar oud en een derdejaars politicologie student. Vorig jaar heb ik als student-lid in de opleidingscommissie van politicologie gezeten en dit jaar leek het me interessant om me meer voor faculteitsbrede aspecten in te zetten. Als algemeen raadslid in de FSR FMG zet ik me daarom in voor de dossiers academische gemeenschap, studentbetrokkenheid, informatievoorzieningen en het nieuw geïntroduceerde dossier over sexual harassment. Daarnaast hou ik me bezig met de digitale leeromgeving en promotie en media.

Heb je vragen, input of gewoon zin in koffie? Spreek me dan aan of mail me op bibi.fsr.fmg@gmail.com!

Christian Manuputty
Dossiers:

Mijn naam is Christian Manuputty en dit jaar ben ik algemeen raadslid bij de FSR. Ik ben 24 jaar en ben op dit moment bezig met de master Political Communication & Journalism. Binnen de raad ben ik taakgroephoofd Promotie & Media, wat betekent dat ik me bezighoudt met het aansturen van de taakgroep die verantwoordelijk is voor alle communicatie-uitingen van de raad. Verder richt ik mij op dossiers als studieverenigingen, de faculteitsvereniging, huisvesting, mentale gezondheid, loopbaanoriëntatie, internationalisering en diversiteit.

Heb jij bepaalde suggesties over de onderwerpen waar ik me mee bezighoud of wil je gewoon een keer kennismaken onder het genot van een heerlijk bakje koffie? Schroom dan niet en mail mij op: christian.fsr.fmg@gmail.com!

Freek Wallagh
Dossiers:

Mijn naam is Freek Wallagh, 20 jaar. Ik raakte vanuit mijn studie politicologie in aanraking met de FSR, en ben blij dat ik dit jaar het mooie werk mag voortzetten als raadslid. Ik zal dit jaar voor de FSR betrokken zijn bij de PR, en zo proberen de link tussen studenten en raadsleden te versterken. Uiteindelijk is een democratisch orgaan niets zonder een sterke connectie met hen wie ze vertegenwoordigen. Daarnaast zal ik dit jaar knokken voor meer ruimte tot artistieke expressie op Roeterseiland. De universiteit is een gemeenschap waarin wetenschap, cultuur en kunst hand in hand (dienen te) gaan.

Ik hoop er een waardevol jaar van te kunnen maken: dus kom langs voor een kop koffie, en vertel me wat er speelt in jouw leven als student. Wie weet, misschien kunnen we samen flink wat voor elkaar krijgen. Mailen kan via freek.fsr.fmg@gmail.com.

Daniël Ellis
Dossiers:

Mijn naam is Daniël Ellis en ik ben vierde jaars student politicologie en tweedejaars geschiedenis. Ik houd mij onder andere bezig met de dossiers flexstuderen, digitalisering en dubbele bachelor. De faculteit moet gaan bezuinigen daar kunnen we helaas niet omheen. De studiefaciliteiten zijn overvol terwijl het aantal fte drastisch omlaag moet, er is dus genoeg werk aan de winkel om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen en de studentenbelangen te verdedigen.

Heb je vragen of ideeën voor de facultaire studentenraad? Kom dan langs op ons kantoor of stuur een mail naar daniel.fsr.fmg@gmail.com.

Marie de Vries – Raadsassistente
Dossiers:

Ik ben Marie en dit jaar raadsassistente in de Facultaire Studentenraad. Ik ben eenentwintig jaar en ik ben op dit moment aan het afstuderen in Algemene Sociale Wetenschappen en ben bezig met de studie Rechtsgeleerdheid. Daarnaast heb ik net een bestuursjaar van Studievereniging Pegasus afgerond en ik wil mij nu dolgraag in gaan zetten voor de faculteit in de Facultaire Studentenraad FMG. Dossiers waar ik me onder andere mee bezig ga houden zijn Mental Health en Duurzaamheid. Verder hoop ik aan het eind van het jaar onze faculteit een beetje beter achter te laten dan het jaar ervoor!

Heb jij nou goede ideeën over de FMG, of heb je specifieke ideeën over de dossiers Duurzaamheid en Mental Health? Schroom dan niet om me een keer aan te spreken of om me te mailen op marie.fsr.fmg@gmail.com!

Rinke Ploeger – Raadsassistente
Dossiers:

Ik ben Rinke Ploeger, 22 jaar oud en vijfdejaars Sociale Geografie en Planologie. Oorspronkelijk kom ik uit Eindhoven maar woon nu al 4 jaar in het prachtige Mokum. Ik zal dit jaar binnen de raad optreden als raadsassistente. Als raadsassistente zit ik in de Taakgroep Ontwikkeling Financiën, Taakgroep OER, ben ik hoofddossierhouder Financiën en ga ik over de dossiers Studieadviseurs en Invulling vrije keuzeruimte. Ik heb er veel zin in dit jaar en hoop veel te kunnen bereiken! Mailen kan via rinke.fsr.fmg@gmail.com.

Nina Salomons – Raadsassistente
Dossiers:

Ik ben Nina Salomons en dit jaar mag ik de functie van raadsassistente vervullen in de FSR FMG. Ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van Politicologie. Ik zal mij vooral bezighouden met het promoten van de FSR FMG, studentbetrokkenheid, de nieuwe ODC’s en kiesdistricten, de verkiezingen, internationalisering, duurzaamheid en informatievoorziening.

Dit is een hele berg, maar wel allemaal onwijs belangrijk, dus mocht je een klacht/advies/opmerking hebben over deze punten of een keertje gratis koffie willen drinken op het FSR kantoor, kom langs bij B1.09 of mail naar nina.fsr.fmg@gmail.com.

Robin van den Hoek – Ambtelijk Secretaris
Ik ben Robin van den Hoek, ik zit in het tweede jaar van ASW en ik ben sinds april 2018 ook de Ambtelijk Secretaris van de FSR FMG. Mijn functie bestaat voornamelijk uit het administratief ondersteunen van de studentenraad en het overdragen van kennis aan een nieuwe studentenraad aan het begin van een collegejaar. Verder zijn mijn belangrijkste taken het notuleren van de dagelijks bestuur vergaderingen, de plenaire vergaderingen en de overlegvergaderingen met de decaan. Daarnaast hou ik ook de algemene studentenraad mail bij.

Dus schroom niet om ons of mij een mail te sturen via fmg@studentenraad.nl!