Studentenraad

Ga jij in de raad volgend jaar?

Volgend collegejaar zijn er weer studenten nodig die zich willen inzetten voor het onderwijs en voor de belangen van studenten. In de Studentenraad nemen ieder jaar 7 bachelorstudenten en 3 coassistenten plaats. Wil jij je volgend jaar naast je studie verbreden? Leren onderhandelen en vergaderen? Trainingen krijgen en naar congressen gaan? Misschien is de SR wel iets voor jou!

Om te kijken of de SR wat voor jou is, organiseren we een informatiebijeenkomst. We zullen we vertellen wat de Studentenraad is, wat we precies doen en hoe je in de SR kan komen. Er zal genoeg ruimte zijn voor vragen. Dus denk vooral na over een raadsjaar en kom langs op de info-avond!

Ook organiseren we een open vergadering op maandag 29 februari van 18:30 tot 20:30 in lokaal J0-221. Dan kun je meemaken hoe een normale vergadering verloopt. Opgeven kan door te mailen naar studentenraad@amc.uva.nl, dan zorgen we dat er een vergaderpakketje voor je klaar ligt!

Hieronder vind je een informatiepakket over een jaar in de Studentenraad, de functies, verdiensten, werkzaamheden & de verkiezingen 2016.

Informatiepakket raadsjaar AMC-CSR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.