PR, Voorlichting en Communicatie

Wie zijn wij?

     Yoshua Maas     Martijn Brehm   Nadav Joosten*      Lisa Blijleven

*taakgroephoofd


Wat doen wij?

Zichtbaarheid Facultaire Studentenraad (FSR)

Voor het deugdelijk functioneren van de de FSR is het van belang dat de studenten van het Science Park (SP) zich bewust zijn van het bestaan en handelen van een dergelijke raad. Wij, van taakgroep PR, Voorlichting en Communicatie, hebben het gevoel dat de bekendheid van de raad onder de studenten matig is. Juist hierom willen wij ons dit jaar inzetten om de zichtbaarheid en populariteit van de FSR te vergroten. Met als uiteindelijk doel om het opkomstpercentage tijdens de verkiezingen tot een historisch hoogtepunt te verheffen.

De taakgroep zal de zichtbaarheid en populariteit van de FSR trachten te verhogen door verschillende acties. Deze acties zullen bestaan uit ludieke campagnes, borrels en praatjes op het SP en uit verschillende acties op het web (Facebook, website, etc.).

Ondersteuning en promotie

Naast het doel van het vergroten van de bekendheid van de FSR binnen het SP, wil de taakgroep zich ook dit jaar weer opstellen met een duidelijke ondersteunende functie. Met verschillende campagnes zullen de acties van de andere taakgroepen in de aandacht van de doelgroep worden gebracht. Dit zal plaatsvinden door middel van acties op het SP en door posts op verschillende online kanalen.