Handige links

Vind en like ons op Facebook!

Rond de verkiezingen kun je terecht op de website van de UvA om te stemmen, of op de website van de studentenraad voor algemene informatie.

Wil je zelf meedoen aan de verkiezingen om een plek in de studentenraad te bemachtigen? Dit kan door je aan te sluiten bij één van de drie partijen die meedoen in de strijd om zetels voor onze faculteitsraad. De partijen die in 2018 op de FNWI meedoen zijn LIEFStoutSlaafs en Malou Sprinkhuizen.

Medezeggenschapsorganen:

De studentassessor
De studentassessor is de student die de schakel vormt tussen de studenten, medezeggenschap en het directieteam. De huidige studentassessor is Elske de Waal. Zij overlegt met de decaan Peter van Tienderen, woont vergaderingen van het directieteam bij en geeft updates aan de facultaire studentenraad. Op deze manier kan zij bij zowel de medezeggenschap als de directie problemen van studenten aankaarten en geeft zij feedback op plannen van de decaan. Elske is te bereiken via student-assessor-fnwi@uva.nl.

Informatie over studeren op de UvA

  • Via student.uva.nl kun je zoeken naar je opleiding. Op deze pagina staan zowel de FNWI-brede Onderwijs- en Examenregeling (OER A), als de studie-specifieke reglementen. Voor een shortcut naar de lijst van de OER’en van het College of Science klik je hier.
  • Studentenstatuten, waar alle rechten en plichten van de student in staan.
  • Hier vind je een overzicht van de organisatiestructuur van de UvA.
  • Een overzicht van UvA-brede informatie over voorzieningen, advies en begeleiding, studentenadministratie en regelzaken is opgenomen in de algemene A-Z-lijst.

Studieverenigingen op de FNWI